torstai 28. kesäkuuta 2018

Kesä saapunut on ja on aika tilata puutarhanhoitoapua? Saavumme avuksi tilauksen mukaan ennakkomaksua vastaan tilillä tai käteistä kouraan kun saavumme kohteeseen sopimuksen mukaan

Kesä saapunut on ja on aika tilata puutarhanhoitoapua? Saavumme avuksi tilauksen mukaan ennakkomaksua vastaan tilillä tai käteistä kouraan kun saavumme kohteeseen sopimuksen mukaan


Kevättä ja kesää 2018 on leimannut ääretön kuivuus ja seuraukset näkyvät nurmikkoiden ja istutusten kuivumisina kuten tämänkin blogin päivityksistä näkyy. 

Rikkakasvit mm voikukat, viihtyvät silti erinomaisesti on sitten kuivaa tai märkää. No puutarhapalvelumme kitkee kukkapenkkejännekin.

Hakuvinkkejä palveluitamme varten googlaile: Puutarhatyöt Tampere, piha kuntoon Tampere, puutarhaleikkauksia Tampere, pihapuiden leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset Tampere, pihapuutarhuri Tampere, puutarhuri Kangasala, puutarhapalvelu Tampere, siirtolava puutarhaleikkauksiin, Talonmiespalvelu Tampere, kesäleikkaukset puutarhassa.


Vanhoissa kukkakohopenkeissä jää helposti keväät tullen vanhat kuivuneet orret pystyyn. Onhan niille tarpeensa jonkin aikaa suojaamassa uusia, mutta kyllä ne hyvä on nyppiä pois ennen uusia kukintoja. Näin tehtiin tässäkin tapauksessa poistaen ja ajamalla ns muusiksi ruohonleikkurilla nurmen sekaan.

 
Kun haet oheisia puutarhapalveluita niin pitäisi havaita nämä pihapalveluni ihan hakukoneella googlaten

Puutarhanhoitotiedustelut / tilaukset:
Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin: 044-3380291 (Toimii myös whatsup = ilmainen puhelu)
Puhelin lähinnä morjesteluun. Selkeiten tiedustelu- ja tilausasiat sähköpostilla, aina ei pysty hommissa puhelimeen vastaamaan tai ei yksinkertaisesti edes kuule kun ruohonleikkuri, moottorisaha tmv on käynnissä / päällä.

Ohessa kohdevideo, järveltä tuleva tullut tuuli toki sensuroi paljolti kommentointiani, mutta ohessa näette videoltakin mitä kuivuus on tuonut tullessaan:
Kuolleita oksia leikattiin ja heitettiin nurmikolle, missä ajattiin nurmikon sekaan kiinteyttämään maa-ainesta. Näin toimien saatiin uutta elinvoimaa toisellakin tapaa kuin vain leikattuna ruohona.


Kuiva kevät ja kesä ovat monissa puutarhoissa tappaneet osittain tai kokonaan puita ja pensaita kuten tässäkin puutarhassa, missä sai jopa kokonaisia leikata ja silputa nurmikon täytteeksi:


Pahiten on parissa viikossa kärsinyt yllä kuvassa oleva pihakoivu, mikä oli osittain kuollut alkukesästä, mutta nyt kokonaan kuollut. Nyt ei ollut moottorisahaa, jotta sen olisi heti palastellut pihatakan viereen makkarapuiksi. No hoidetaan se seuraavalla kerralla asiakkaan suostumuksella?

Samoin on monet pihavaahterat ymv pensaat tuhkapensaista, marjapensaista alkaen kuolleet ja oli oksasaksien paikka poistaa kuolleet osat poisNurmikkoalueiden leikkaukset pitää tehdä varoen jotteivat tuleennu. Huomiseksi 29.6.2018 on luvattu kesäkuun rankimmat sateet, joten ajoitus näille leikkauksille oli napakymppitasoa.-----------------------------------------
https://plus.google.com/u/0/+OlaviLehtoPihatyotPirkanmaa
-------------------------------
Tampereen talousalueella Pirkanmaalla piha- ja puutarhapalvelu palveluksessanne
https://piha-ja-puutarhapalvelu.blogspot.com
----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti